JÄSENISTÖ JA HALLITUS

Turun yliopiston opetusalan paikallisyhdistyksen jäsenmäärä on noin 180. Jäsenet toimivat Turun, Rauman ja Porin toimipisteissä eri nimikkeillä pääasiassa opetus- ja tutkimustehtävissä sekä opintohallinnossa. Kaikkia yhdistävä tekijä on yliopiston opetuksen ja tutkimuksen piirissä työskentely tai näiden perustehtävien tukeminen.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä ja heidän varajäsenensä. Toimintavuonna 2024 hallitukseen kuuluvat Sari Yrjänäinen (pj), Eila Matikainen (varapj), Jaana Kanninen (sihteeri), Katariina Ahtola-Rajala (jäsenvastaava), Marianna Hoikkala (viestintätiimi) sekä Tytti Kim ja Hanna Saloranta (tapahtumatiimi). sekä varajäsenet Riitta Koskimies (talousvastaava), Anita Hartikainen (viestintätiimi), Henna Ala-Kutsi, Satu Laitinen, Juli-Anna Aerila ja Maija Esko. Löydät heidän yhteystietonsa Turun yliopiston henkilöhakutoiminnon kautta. Hallitus valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa helmi-maaliskuussa.