JÄSENISTÖ JA HALLITUS

Turun yliopiston opetusalan paikallisyhdistyksen jäsenmäärä on vuoden 2021 alussa 178. Jäsenet toimivat Turun, Rauman ja Porin toimipisteissä eri nimikkeillä pääasiassa opetus- ja tutkimustehtävissä sekä opintohallinnossa. Kaikkia yhdistävä tekijä on yliopiston opetuksen ja tutkimuksen piirissä työskentely tai näiden perustehtävien tukeminen.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu 7 jäsentä ja heidän varajäsenensä. Toimintavuonna 2021 hallitukseen kuuluvat Kristina Lindgren (pj ja talousvastaava), Eila Matikainen (varapj.), Juhani Hiirikoski (sihteeri), Henna Ala-Kutsi (jäsenvastaava), Katariina Ahtola-Rajala, Juha-Pekka Pellonpää ja Sari Yrjänäinen sekä varajäsenet Cristina Maíllo-Pegot, Minna Maijala, Maija Esko, Hanna Saloranta, Anu Tuominen ja Teija Holst (1.2.2021 asti). Seuraavan kerran hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa lokakuussa 2021.