Turun yliopiston opetusalan paikallisyhdistys ry (TYL)

opettajien, tutkijoiden ja opetushallinnossa toimivien edunvalvoja

Tältä sivustolta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen ja luottamusmiesten yhteystiedot. Lisää tietoa edunvalvonnasta, työsuhteesta ja jäsenasioista löydät Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n sivulta www.yll.fi.

Turun yliopiston opetusalan paikallisyhdistys ry (TYL) on Yliopistojen opetusalan liiton (YLL) jäsenyhdistys. YLL on akateemisen koulutuksen saaneen henkilöstön edunvalvoja yliopistosektorilla ja suurimman akavalaisen järjestön Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n jäsenliitto. YLL saa OAJ:lta tukea ja vaikuttavuutta työehtosopimusneuvotteluihin sekä jäsenilleen tärkeiden asioiden edistämiseen. Paikallisesti OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys (OAJVS) tarjoaa jäsenilleen edunvalvontaa, koulutusta ja virkistystä.

Jos työskentelet Turun yliopistossa opetus-, tutkimus-, tai hallintotehtävissä etkä ole vielä yhdistyksemme jäsen, voit liittyä jäseneksi tällä verkkolomakkeella. Tietoa jäsenyydestä löydä Liity jäseneksi -sivulta.

You can find more info, including instructions for how to join us, in English on The Union for University Teachers and Researchers in Finland (YLL) website: https://yll.fi/en/

Aukion suihkulähteet kesällä