Oulun yliopiston opetusalan paikallisyhdistys on Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n jäsenyhdistys. YLL on akateemisen koulutuksen saaneen henkilöstön edunvalvoja yliopistosektorilla ja suurimman akavalaisen järjestön Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n jäsenliitto.

Kuulumme myös OAJ:n Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistykseen, johon kuuluvat kaikki alueen OAJ:läiset yhdistykset. Alueyhdistys tarjoaa kaikille alueen OAJ:läisille edunvalvonnan tuen lisäksi koulutusta sekä kulttuuri- ja liikunta-aktiviteetteja.

 

Tältä sivulta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta, ajankohtaisista tapahtumista sekä yhdistyksen ja luottamusmiesten yhteystiedot. Lisää tietoa edunvalvonnasta, työsuhteesta ja jäsenasioista löydät Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n sivulta www.yll.fi.

YLL FACEBOOKISSA

Eduskuntavaalit lähestyvät. Ohessa, miten eri puolueet ovat vastanneet Opettaja-lehden kyselyyn pinnalla olevista koulutuspoliittisista asioista.

13 likes, 0 comments1 week ago

Pääkirjoitus | Professorien, Tieteentekijöiden ja yliopistojen opetusalan lehti | Acatiimi

YLL:n puheenjohtaja Santeri Palviainen pohtii tutkijan ja opettajan uramalleja Acatiimin pääkirjoituksessa: ”Neliportaisessa tutkijanuramallissa eteneminen tapahtuu selkeästi tutkimusmeriitein. Opetusansiot ja ansiot yhteiskunnallisessa vuorovaikutuksessa..

9 likes, 0 comments1 week ago