Jyväskylän yliopiston opetusalan paikallisyhdistys ry

Opettajien, tutkijoiden sekä opintohallinnossa ja koulutuspalveluissa toimivien edunvalvoja

Tältä sivustolta löydät tietoa mm. yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen ja luottamusmiesten yhteystiedot. Lisää tietoa edunvalvonnasta, työsuhteesta ja jäsenasioista löydät Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n sivulta www.yll.fi.

Jyväskylän yliopiston opetusalan paikallisyhdistys on Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n jäsenyhdistys. YLL on akateemisen koulutuksen saaneen henkilöstön edunvalvoja yliopistosektorilla ja suurimman akavalaisen järjestön Opetusalan ammattijärjestö  OAJ:n jäsenliitto saaden OAJ:lta tukea ja vaikuttavuutta näkemystensä edistämiseen.

Jos työskentelet Jyväskylän yliopistossa opetus-, tutkimus-, hallinto- tai koulutuspalvelutehtävissä etkä ole vielä yhdistyksemme jäsen, voit liittyä jäseneksi tällä verkkolomakkeella. Tietoa jäsenyydestä löydät YLLin Liity jäseneksi-sivuilta.

Eri puolilla yliopistoamme toimivat JYLLin yhteyshenkilöt kertovat sinulle mielellään lisää JYLLin/YLLin jäsenyydestä ja yhdistyksemme toiminnasta. Ole rohkeasti yhteydessä sinua lähellä olevaan yhteyshenkilöön!

Alvar Aallon suunnittelema Jyväskylän yliopiston päärakennus Seminaarinmäellä