PK 13.1.2015

YL ry:n hallituksen kokous               PÖYTÄKIRJA                1/2015
Aika: ti 13.1.2015 klo 16.30
Paikka: Porthanian opettajain kahvio

Läsnä: Inkeri Ruokonen pj, Leena Immonen sihteeri, Anna-Leena Koivusalo, Ari Poutiainen, Seppo Sainio ja Marja K. Martikainen

1.Kokouksen avaus
Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16.35 ja toivotti jäsenet tervetulleiksi.

2.Jäsenasiat
Päätettiin päivittää yhteysopettaja ja jäsenlistat, kun uusi hallitus on valittu. Päätettiin tehostaa jäsenviestintää ja yhteysopettajien toimintaa. Päätettiin kutsua kaikki yhteysopettajat viettämään hallituksen kanssa yhteysopettajailtaa huhti–toukokuussa. Uusille jäsenille päätettiin tästä lähtien lähettää HYL ry:n tervetuliaiskirje YLL.n tervetulokirjeen lisäksi.

4. Vuosikokouksen ja jäsentilaisuuden ajankohdasta päättäminen ja tilaisuuksiin liittyvät valmisteluasiat
Vuosikokous päätettiin pitää ti 24.2. klo 17.30 alkaen yliopiston päärakennuksen opettajien kahvilassa. Kokouksen yhteydessä järjestetään jäsentilaisuus, jonka teemana on jäsenviestintä.  Jäsentilaisuudessa OAJ:n YLL:n uusista nettisivuista ja jäsenviestinnästä alustaa YLL:n puheenjohtaja Seppo Sainio.
Valmisteltiin vuosikokouksen vuoden 2014 toimintakertomusta ja vuoden 2015 toimintasuunnitelmaa. Päätettiin, että puheenjohtaja laittaa kokouksessa valmistellut asiapaperit vielä hallitus-listalle kommentoitavaksi ja rahastonhoitaja toimittaa tilit tilintarkastajille. Vuosikokousta edeltää hallituksen kokous ti 24.2. klo 16.30, jossa tilinpäätös allekirjoitetaan ja asiapaperit hyväksytään lopullisesti vuosikokoukselle esiteltäviksi.

5. Ajankohtaista HY:ssä
Helsingin yliopistolla on alkanut 375-juhlavuosi.Uudet luottamushenkilöt on valittu ja JUKOn pääluottamusmiehiksi valittiin Seppo Sainio (HYL) ja Tiina Niklander (HYT). Luottamusmiehinä jatkavat YLL:stä Juha Eskelinen, Ari Poutiainen ja Anita Virtanen.

6. Seuraava hallituksen kokous pidetään ti 24.2. klo 16.30.

7. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18.05.

Inkeri Ruokonen                Leena Immonen
puheenjohtaja                 sihteeri