Tältä sivulta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta, ajankohtaisista tapahtumista sekä yhdistyksen ja luottamusmiesten yhteystiedot. Lisää tietoa edunvalvonnasta, työsuhteesta ja jäsenasioista löydät Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n sivulta www.yll.fi.

Helsingin yliopiston opetusalan paikallisyhdistys HYL ry. (aiemmin Helsingin yliopiston lehtorit ry.) on Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n jäsenyhdistys. YLL on akateemisen koulutuksen saaneen henkilöstön edunvalvoja yliopistosektorilla ja suurimman akavalaisen järjestön Opetusalan ammattijärjestö  OAJ:n jäsenliitto saaden OAJ:lta tukea ja vaikuttavuutta näkemystensä edistämiseen.

YLL FACEBOOKISSA

HYL FACEBOOKISSA

No recent Facebook posts to show

Helsingin yliopiston yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen 30.11.2015.  Pääluottamusmiesten tiedote aiheesta on lähetetty jäsenistölle. Yt-neuvottelujen jälkeen työnantaja tekee päätökset toimenpiteistä eli antaa työnantajan selvityksen tammikuun 2016 puolen välin jälkeen. Työnantaja tiedottaa aiheesta Flammassa: https://flamma.helsinki.fi/portal/home/fh?_nfpb=true&_pageLabel=view&contentId=HY347544